Meld je aan voor de regionale masterclasses over Prestatiegedrag

,

Bij Topsport Gelderland werken we sinds het najaar van afgelopen jaar met themamaanden. Die stonden toen in het teken van Gezond Presteren. Nu zijn februari, maart en april gericht op Prestatiegedrag. Als sporttalent of topsporter heb je immers best wat ballen hoog te houden, om je carrière te laten slagen. Daarover zul je via onze social media en website de komende periode dus meer gaan zien en lezen. Máár, dat is niet alles! Ook ditmaal organiseren we regionale masterclasses én komen we dus naar jullie toe! We hebben een heel aantal leuke sprekers en workshops voor jullie. Dat wil je niet missen. Meld je dus snel aan!

De regionale masterclasses staan allen in het teken van het thema Prestatiegedrag, maar zullen wel andere sprekers hebben. We beginnen ditmaal op woensdag 29 februari in Apeldoorn waar sportpsychologen Pepijn Lochtenberg en Martijn Ruitenberg trampolinespringer Ralph van Tilborg aan hun zijde hebben. Op maandag 11 maart geven sportpsychologen Lara Kalisvaart en Chloé Webers allebei een workshop in Doetinchem, voor de regio Achterhoek.

Aan het einde van maart staan nog twee regionale workshops gepland, op woensdag 27 maart in Arnhem en een dag later in Nijmegen. In Arnhem zijn Lochtenberg en Ruitenberg opnieuw van de partij. Zij nemen sporters in twee workshops die avond mee binnen het thema prestatiegedrag onder de noemer ‘Wendbaar naar de top’. Ivo Spanjersberg is op 28 maart degene die in Nijmegen met sporters aan de slag gaat als het gaat om ‘mindset bij tegenslagen’.

Tijdens de masterclasses gaan de sprekers met jou als sporter aan het werk in een interactieve sessie. Daarbij doe je belangrijke kennis op voor jouw carrière als sporter. Door naar de regio’s toe te gaan verwachten we meer sporters te kunnen bereiken. We hopen dan ook op jouw aanmelding.

Klik hieronder op de masterclass van jouw regio voor alle informatie en het aanmeldformulier:

Foto: Geke van den Berg