Regionale masterclass Prestatiegedrag

Op woensdagavond 27 maart organiseert Topsport Gelderland een regionale masterclass Prestatiegedrag op Papendal voor sporters uit de regio’s Arnhem en De Vallei. In het Sport- & Onderwijsgebouw staan die avond twee workshops op het programma onder de noemer ‘Wendbaar naar de top’. Die worden gegeven door Pepijn Lochtenberg en Martijn Ruitenberg van Focus like a pro. Wil je erbij zijn? Meld je dan uiterlijk 26 maart aan.

Doen wat je belangrijk vindt
Op de momenten dat je helemaal op kan gaan in iets dat je echt belangrijk vindt, dan haal je het beste uit jezelf. Wat voor sporter wil jij zijn? Leer hoe je acties kunt ondernemen die in lijn zijn met wat écht belangrijk voor jou is. In de eerste workshop onderzoek je wat voor jou belangrijk is. Je bedenkt wat je wilt dat anderen over je zeggen aan het einde van je carrière en je bespreekt wie jou inspireert in de sportwereld en waarom. Daarmee onderzoek je je eigen waarden als sporter.

Ik vind het spannend en ik ga ervoor!
Gevoelens van spanning, frustratie en teleurstelling of kritische gedachten (‘ik mag geen fouten maken, ik doe het niet goed genoeg, het moet nu lukken, ik kan het niet’) kunnen soms leiden tot vermijdingsgedrag, waardoor je niet meer doet wat je eigenlijk wil doen. In deze tweede workshop leer je hoe je slim kunt omgaan met verwachtingen, hoge druk of belemmerende gedachten en gevoelens. Want als je doet wat voor jou belangrijk is, dan is dat onlosmakelijk verbonden met lastige gedachten en gevoelens. Dus het gaat er niet om die zenuwen weg te krijgen, maar slim met ze samen te werken.

Info
Locatie: Sport- en Onderwijsgebouw Papendal
Adres: Papendallaan 51, Arnhem (parkeren bij P5 of P6)
Datum: woensdag 27 maart
Tijd: 19.00-21.00 uur

Programma
19.00 uur: Ontvangst met koffie, thee of water
19.15 uur: Korte opening
19.25 uur: Start eerste workshop ronde
20.05 uur: Wissel
20.10 uur: Start tweede workshop ronde
20.50 uur: Afsluiting

Aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier