Regionale masterclass Prestatiegedrag

De maanden februari, maart en april staan bij Topsport Gelderland in het teken van het thema prestatiegedrag. Daarbij worden onder meer verschillende regionale masterclasses gegeven. Zo ook in de regio Nijmegen. Op donderdag 28 maart gaat sportpsycholoog Ivo Spanjersberg (foto) het met aanwezige sporters hebben over ‘mindset bij tegenslagen’. Wil jij erbij zijn? Meld je dan uiterlijk 22 maart aan.

Spanjersberg is Sportpsycholoog VSPN en werkt sinds het begin van deze eeuw met zijn Bureau FundaMental in het bedrijfsleven, bij de overheidsinstellingen en in de topsport. Zo deed hij ook al veel dingen voor Topsport Gelderland, waarbij hij workshops en masterclasses gaf aan zowel sporters als ouders. Zijn missie is mensen en teams effectiever te laten zijn in dat wat ze doen. En dat doet hij met een persoonlijke, praktische en resultaatgerichte aanpak.

Naast Spanjersberg zal Anne Tauber aan het woord komen, puttend uit haar eigen ervaringen. Tauber finishte als mountainbikester als elfde op de afgelopen Olympische Spelen van 2021. In de winter is ze ook heel succesvol als marathonschaatsster. Zo won ze in 2018 zelfde Alternatieve Elfstedentocht.

Info
Locatie: Montessori College
Adres: Kwakkenbergweg 27, Nijmegen
Datum: donderdag 28 maart
Tijd: 19.00-21.00 uur

Aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier