Meld je aan voor de regionale masterclasses over Gezond Presteren

,

In november komt Topsport Gelderland naar jou toe! Al jaren organiseren we jaarlijks meerdere masterclasses en workshops, vaak op Papendal waar ook ons kantoor gevestigd is. Dat gaan we ditmaal anders doen, want we gaan juist op bezoek in de regio’s. Op woensdagavond 15 november organiseren we een regionale masterclass Gezond Presteren in Apeldoorn, op 17 november zijn we in Nijmegen én op woensdag 29 november is er op Papendal een masterclass voor sporters uit de regio’s Arnhem en De Vallei. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan!

Hoewel de drie masterclasses allemaal Gezond Presteren als onderwerp hebben, is er wel telkens een andere insteek en zijn er andere sprekers. In Apeldoorn zullen Geeke Barmentloo en Reina Beltman het hebben over Slaap & Herstel én Voeding & Herstel. Topsport Gelderland sportmanager Barmentloo is er twee dagen later ook bij in Nijmegen, waar Shiannah Damen over herstelvoeding zal spreken. Lotte Visschers en Julian van Stee gaan het met de sporters uit Arnhem en De Vallei hebben over energiek presteren en fysieke training.

Tijdens de masterclasses gaan de sprekers met jou als sporter aan het werk in een interactieve sessie. Daarbij doe je belangrijke kennis op voor jouw carrière als sporter. Door naar de regio’s toe te gaan verwachten we meer sporters te kunnen bereiken. We hopen dan ook op jouw aanmelding.

Klik hieronder op de masterclass van jouw regio voor alle informatie en het aanmeldformulier:

Foto: Geke van den Berg