Werknemers directoraat toeslagen belastingdienst leren van olympisch medaillewinnares over mentale flexibiliteit

,

Topsport Gelderland zet in op vitaliteit op de werkvloer. Dat doen we met verschillende soorten workshops op basis van diverse onderwerpen, die gegeven worden door een topsporter én een specialist op basis van het thema. Zo organiseerde Topsport Gelderland afgelopen donderdag 19 mei een vitaliteitsworkshop voor het directoraat Toeslagen van de Belastingdienst. Skeletonster Kimberley Bos, die brons won op de afgelopen Olympische Spelen, en prestatiepsycholoog Rogier Hoorn verzorgden een workshop over mentale flexibiliteit.

Tijdens de workshop zoomden Bos en Hoorn in op thema’s als omgaan met tegenslagen en aanpassingsvermogen. De aanwezigen kregen enerzijds een kijkje achter de schermen bij het leven van een topsporter en anderzijds handvatten om zelf met het thema mentale flexibiliteit aan de slag te gaan in hun eigen situatie. De middag bleek voor de deelnemers zeer waardevol, motiverend en een plezierige afwisseling met de werkzaamheden.

Wil jij ook aan de slag met meer vitaliteit op de werkvloer en je laten inspireren door een topsporter? Neem dan vrijblijvend contact op met reina@topsportgelderland.nl