Toppers Bij Jou Op De Werkvloer.

Inspiratie voor meer vitaliteit voor jou en je collega’s

Topsporters zijn fascinerende wezens! Ze hebben de grootste dromen. En met een flinke dosis motivatie, een ijzersterk arbeidsethos en een rotsvast vertrouwen in eigen kunnen behalen ze de mooiste prestaties. Of…… zijn het eigenlijk heel gewone mensen, net zoals jij en ik? Werp een blik achter de schermen van de topsport en je zal ontdekken dat topsporters tegen hele normale vraagstukken aanlopen. Laat je inspireren!

Vanuit Topsport Gelderland bieden we verschillende soorten workshops aan; vitaliteitsworkshops en beweegworkshops. Bij de vitaliteitsworkshops gaan een expert én een topsporter in een sessie met jouw en je personeelsleden aan de slag. Tijdens de beweegworkshops komt het luie zweet echt los en word je tijdens het ontdekken van een (waarschijnlijk) voor jou nog onbekende sport aan het denken gezet over wat je vanuit de sport mee kunt nemen naar de werkvloer, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerken en aanpassingsvermogen.

Hieronder valt een keus te maken uit de vitaliteitsworkshops en beweegworkshops. Neem voor (aan)vragen vrijblijvend contact op met Reina Beltman via reina@topsportgelderland.nl.