Topsporters op de werkvloer.

Workshops gericht op meer vitaliteit voor werknemers

Raak jij ook zo geïnspireerd door onze topsporters en hun bijzondere prestaties? Als werknemer wil je natuurlijk ook jezelf blijven ontwikkelen en om kunnen gaan met druk.

Met ‘Topsporters op de werkvloer‘ leggen we de verbinding tussen topsport en het bedrijfsleven. Samen met een topsporter en een expert op het gebied van vitaliteit gaan we in op verschillende overkoepelende thema’s, gericht op bewustwording voor vitaliteit op de werkvloer.

Presteren op het hoogste niveau betekent meer dan jarenlang een intensieve fysieke inspanning leveren en het hebben van een topsport-mindset. Een optimale trainingsomgeving, fijne trainingsgenoten en een goede en veilige band met je trainer maken het óók dat een sporter tot topprestaties kan komen.

Ook op de werkvloer lever je betere ‘prestaties’ wanneer je fysiek lekker in je vel zit, goed om kan gaan met druk en je kan werken in een omgeving waarin jij je thuis voelt.

Door de inzet van topsporters bij de workshops krijg je een unieke ervaring voor jou en je collega’s en draag je als bedrijf tevens bij aan de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van topsporters.

De workshops van ‘Topsporters op de Werkvloer’ zijn ontworpen vanuit de 3 thema’s: fysiek, mentaal en omgeving. Thema’s die allen bijdragen aan vitaliteit en presteren in het algemeen.

Workshops

  • Circa 1,5 uur
  • 25 deelnemers
  • Vanaf € 400,- excl. BTW

Workshop Topsportleefstijl

Fysiek

Medewerkers die fysiek goed in hun vel zitten, zijn vitaler, gezonder en daardoor productiever. Maar hoe doe je dat dag in dag uit, en hoe hou je het leuk? Naast leuke energizers met elkaar ga je met collega’s aan de slag met leefstijlthema’s en wordt je geïnspireerd vanuit de topsport.

Workshop Omgaan met tegenslagen

Mentaal

Veerkrachtige medewerkers laten zich niet meeslepen door stressvolle situaties of tegenslagen. Hoe gaan topsporters om met tegenvallende prestaties of blessures, en hoe houden zij dit langdurig vol? Welke lessen leren topsporters uit tegenslagen, en wat zouden jij en je collega’s daaruit mee kunnen nemen?

Workshop Focus & Presteren

Mentaal

Focus zorgt ervoor dat iemand zijn aandacht voldoende kan richten op die zaken die daadwerkelijk belangrijk zijn. Maar hoe werkt dat, en hoe bereik je focus in de dagelijkse hectiek? En welke lessen uit de topsport kunnen gehaald worden voor meer focus en betere prestaties?

Workshop Succesvol samenwerken

Omgeving

Ieder team heeft het in zich om goed samen te werken, ondanks persoonlijke verschillen en unieke karakters. Welke kenmerken van succesvolle sportteams kunnen vertaald worden naar de werkvloer? Voor meer teamwork en meer succes!

Lotte Visschers
Voormalig topatlete 400m & 800m
Vitaloog en pedagoog
Werkzaam bij Topsport Gelderland en de HAN

‘Je hoeft niet ziek te zijn, om beter te worden’

lotte@topsportgelderland.nl
06 16419577