Topsport Gelderland onderdeel geslaagde open dag Papendal

,

Met naar schatting ruim 7500 bezoekers heeft Papendal afgelopen zaterdag 7 mei een zeer succesvolle open dag gehad. Sportcentrum Papendal bestaat 50 jaar en dat werd met de open dag gevierd. Uiteraard was Topsport Gelderland daar ook vertegenwoordigd, ons centrale kantoor bevindt zich immers op Papendal. Bezoekers kregen informatie over de wijze waarop Topsport Gelderland sporters en hun programma’s vooruit helpt, maar ook over de vele anderen dingen die we doen.

Er werd tijdens de ochtend en middag informatie gegeven over de ondersteuning die we bieden, over Sportief Groot Worden in Gelderland en ook was de trainingsruimte van het nieuwe Esports Talent Centrum Gelderland voor het eerst open voor bezoek. En er werd zelfs al voor het eerst gegamed deze zaterdag. Voor dit talentprogramma wordt nog gezocht naar jonge gamers met ambitie: www.esportstalentcenter.nlBinnenkort zijn de eerste Try Out dagen voor FIFA, Valorant en Eracing.

De open dag werd zoals gezegd goed bezocht. Duizenden bezoekers kwamen een kijkje nemen op Papendal. Naast Topsport Gelderland zelf, presenteerde ook de Stage hub Papendal zich samen met ons. In het stagebureau voeren goed begeleide studenten opdrachten uit voor sportorganisaties op en rond Papendal. Heeft uw organisatie ook een opdracht? Neem dan contact op met ons.