Topsport Gelderland lanceert eigen app voor sporttalenten

,

Topsport Gelderland heeft een eigen app gelanceerd. Daarmee zet de organisatie die Gelderse sporttalenten en topsporters ondersteuning biedt opnieuw een nieuwe stap om sporters zo goed mogelijk te helpen bij hun topsportcarrière. De app is in eerste instantie gericht op het aanbieden van fysieke training, met persoonlijk advies van een fysieke trainer. Daarnaast zijn in de app echter onder meer ook allerlei kennisclips te vinden en worden webinars en workshops aangeboden.

Ruim 1500 Gelderse sporters maken individueel of in groepsverband gebruik van de diensten van Topsport Gelderland. Dat zijn bijvoorbeeld sporters met een erkende NOC*NSF status of van een vergelijkbaar niveau en sporters uit de regionale- en nationale talentenprogramma’s, topsporttalentscholen en andere topsportprogramma’s. Zij kunnen nu allen via de sportmanager van hun regio, die behoren tot het team van Topsport Gelderland, een afspraak maken om via de app met een fysieke trainer aan het werk te gaan.

Ben jij een Gelderse sporter en ben je opzoek naar fysieke training, maar kun je dat niet vinden binnen je huidige sportprogramma? Dan is de Topsport Gelderland app iets voor jou! Er is een speciale pagina over gemaakt op deze website. Klik daarvoor hier.