Topsport Gelderland app

Begeleiding voor fysieke training en nog veel meer

Via de Topsport Gelderland app krijg jij als Gelderse topsporter of sporttalent begeleiding op het gebied van fysieke trainingen op afstand. Op basis van persoonlijke trainingsschema’s kun je met de app zelfstandig in je eigen sportschool de trainingen uitvoering. Maar de app is veel meer dan dat. Zo vind je er ook allerlei kennisclips terug en houden we je via de app op de hoogte van leuke webinars, workshops en masterclasses.

Om gebruik te kunnen maken van de Topsport Gelderland app, moet je een bij ons bekende (status)sporter zijn. Wil je de app gebruiken, neem dan contact op met de sportmanager van jouw regio. Er zal dan een kennismakingsgesprek volgen met hem of haar en een fysieke trainer. Tijdens dit gesprek brengen we jouw doelen in kaart en kijken we hoe we jou verder kunnen helpen. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. In jouw trainingsplan kun je vervolgens aanwijzingen terugvinden waar je tijdens de training op kunt letten. En elke paar weken heb je contact met jouw fysieke trainer om de voortgang bij te houden.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de sportmanager uit jouw regio!

Voorbeelden

De Topsport Gelderland app is dus een verzamelplek voor veel dingen die wij aanbieden. In de app vind je jouw trainingsschema’s terug, zie je in één oogopslag hoe jouw trainingsweek eruitziet en kan je je kennis bijspijkeren door middel van kennisclips. Ook krijg je regelmatig uitnodigingen toegestuurd voor leuke webinars en masterclasses die wij aanbieden. Onderstaand zie je enkele voorbeelden van wat je in de app kunt verwachten.

Openingsscherm

Alles wat je nodig hebt in één overzicht

Oefeningen

Duidelijke uitleg van de oefeningen uit jouw trainingsschema

Kennisclips

Laat je informeren via alle kennisclips van Topsport Gelderland

Wil je gebruikmaken van de Topsport Gelderland app, dan kun je hem downloaden in de appstore. De app is alleen toegankelijk voor sporters die bij Topsport Gelderland bekend zijn. Om toegang te krijgen moet er een account aangemaakt worden. Daarvoor kun je contact opnemen met de sportmanager van jouw regio.