Speciale editie beweegvideo in kader Koningsspelen

,

Komende vrijdag 23 april worden de Koningsspelen weer georganiseerd. Waar we bij Topsport Gelderland met Toppers Bij Jou Op School al vijf beweegvideo’s lanceerden, is er speciaal voor dit evenement een themavideo gemaakt. De beweegvideo met basketballer Robin Simonis staat namelijk in het kader van de Koningsspelen. Alle scholen die eerder al een beweegvideo ontvingen, krijgen deze ook toegestuurd. Scholen die hem ook willen ontvangen, kunnen daar gratis een aanvraag voor doen.

Veel van de Gelderse basisscholen en middelbare scholen hebben een programma in aanloop naar de Koningsspelen. Ze kunnen zelf kiezen wanneer ze daarbij de beweegvideo inzetten en een aantal scholen heeft al aangegeven hem te implementeren, bijvoorbeeld als warming up voor een dag of als afzonderlijk onderdeel. Via toppers@topsportgelderland.nl kan de Koningsspelen-beweegvideo worden aangevraagd en ook de vijf andere beweegvideo’s zijn nog beschikbaar.

Fysieke bijeenkomsten
Naast de beweegvideo worden er tijdens de Koningsspelen ook weer twee fysieke bezoeken gedaan door Toppers Bij Jou Op School gedaan, allebei in de gemeente Overbetuwe. Tennisster Eline Segers en hardloopster Anna Hightower zullen daarbij de clinics verzorgen. Dat wordt gedaan aan de hand van een doordraaisysteem, waarbij iedere klas of groep een clinic van vijftien tot dertig minuten krijgt. De clinics worden buiten gegeven. Wie ook interesse heeft in de fysieke bezoeken, kan contact opnemen via het eerder genoemde mailadres. Op deze pagina vind je alle informatie over Toppers Bij Jou Op School.