Online fysieke training van start gegaan

,

In maart maakten we bekend dat we bij voldoende animo een programma op zouden starten voor online fysieke training. Die bleek er te zijn en afgelopen vrijdag 9 april is de eerste training georganiseerd. Nout van der Velden, strength & conditioning specialist bij Topsport Gelderland verzorgt de online bijeenkomsten, waar bijvoorbeeld vanuit de eigen woonkamer, slaapkamer of tuin aan deelgenomen kan worden. Wil jij ook deelnemen? Dat kan! Er staan de komende drie vrijdagen nog trainingen gepland en je kunt je nog altijd aanmelden.

De online fysiek trainingen worden dus telkens op vrijdag gegeven. Op 16, 23 en 30 april staan ze gepland. De training begint telkens om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Als je deelneemt leer je meer over strength & conditioning. Daarbij wordt elke training uiteraard gestart met een warming up, volgt er een krachttraining en wordt er telkens geëindigd met een intensief deel, zodat je ook echt het gevoel hebt dat je wat gedaan hebt. Je hebt voor de training hooguit wat materialen uit je eigen huishouden nodig en hoeft er dus niets voor aan te schaffen.

Meld je gratis aan
Wil jij ook deelnemen? Mail dat dan even naar info@topsportgelderland.nl. Je ontvangt dan een link om deel te nemen aan de Zoom-bijeenkomst. Deelname is gratis. In de onderstaande kennisclip gaf Nout eerder al eens informatie over het bewegelijk houden van je lichaam. Tijdens de online fysieke trainingen gaat hij dus écht met je aan het werk.