Nodig ook een topsporter uit in jouw klas

,

Ook dit schooljaar zijn de sporters van Toppers Bij Jou Op School weer volop inzetbaar. Tijdens de Nationale Sportweek, die van 17 tot en met 26 september georganiseerd wordt, worden ook weer meerdere Gelderse scholen bezocht via het project. De topsporters uit Toppers Bij Jou Op School project bezoeken schoolklassen van de bovenbouw in het basisonderwijs en onderbouw in het voortgezet onderwijs. Daarbij geven ze een presentatie en een clinic. Is dat ook iets voor jouw klas? Laat het ons dan weten.

Het Toppers Bij Jou Op School project is een initiatief van Topsport Gelderland. Het doel achter het project is om kinderen te motiveren en te inspireren, om in beweging te komen en te sporten. Daarbij is tijdens de presentaties van de sporters ook aandacht voor belangrijke thema’s als gezonde voeding, genoeg bewegen en de combinatie tussen sport en school. Op dit moment zijn al zo’n 25 sporters inzetbaar. Daar komen er in de komende periode weer een aantal bij.

Meer informatie over Toppers Bij Jou Op School is te lezen op de daarvoor speciaal ingerichte pagina. Ook een aanvraagformulier is op die pagina te vinden. Deelname aan het project is kosteloos voor scholen.