Workshops communicatie voor CTO Papendal sporters

,

Op Papendal is woensdagavond de eerste van zes communicatie en social media workshops gegeven, die in de komende twee maanden worden georganiseerd voor sporters binnen het CTO-programma. Tijdens de eerste avond stond in de bronzen workshop de omgang met social media als topsporter centraal. De workshops worden georganiseerd vanuit Topsport Gelderland en gegeven door Aschwin Kruders van AK Sportpromotions.

De avond op Papendal was dus de eerste van in totaal zes avonden. Daarbij zal nogmaals een workshop brons worden geven, maar ook zilver en goud volgen. De medaillekleuren staan voor het gevorderde-niveau van de deelnemers. Bij zilver wordt gewerkt aan het daadwerkelijk, op een juiste manier, inzetten van je social media en je verdere communicatie. Tijdens de gouden workshop wordt vervolgens de vertaalslag gemaakt richting het wegzetten van jezelf als product.

Voor de sporters die nu de bronzen communicatie en social media workshop volgen staat in een volgende periode de workshop zilver klaar. Anderen hadden in de afgelopen jaren al kennisgemaakt met deze basis en gaan dus verder bij zilver of goud. Via dit traject gaan de talentvolle sporters in de toekomst verder aan het werk met communicatie, social media en sponsoring. Communicatie is één van de expertisegebieden van Topsport Gelderland.