Webinar ‘Les in succes’ op 20 mei; schrijf je in!

,

In 2016 nam Maarten Tjallingii afscheid als professional wielrenner. Dat deed hij ongeveer een maand nadat hij in zijn woonplaats Arnhem voor honderdduizenden bezoekers en miljoenen televisiekijkers, in de aanval ging tijdens de daar georganiseerde eerste etappes van de Giro d’Italia en daarbij ook de bergtrui veroverde. Het was misschien wel zijn laatste doel. Op woensdagavond 20 mei organiseert Topsport Gelderland een webinar met Maarten; de ‘Les in succes’. Dat wil je niet missen toch?

De afgelopen periode was een bizarre periode, waarbij iedere sporter genoodzaakt was om thuis te trainen. Wedstrijden en kwalificatiemomenten gingen niet door en natuurlijk zijn de Olympische Spelen verplaatst naar 2021. Iedereen gaat daar op zijn manier mee om. Deze tijd zorgt ook voor een aanpassing aan de gestelde doelstellingen. Daarom organiseert Topsport Gelderland een les in succes! Maarten Tjallingii gaat jullie helpen om realistische doelstellingen te formuleren om in deze tijden ook kleine stapjes te maken richting het gewenste doel. Bijvoorbeeld een vaardigheid dat je nog wil verbeteren. Daarbij geeft hij ook praktische tips over hoe je visualisatie kan toepassen in de trainingen.

Maarten Tjallingii
In 20 jaar als topsporter reed Maarten onder meer de drie grootste etappekoersen uit het wielrennen; de Tour de France, Vuelta a Espana en de Giro d’Italia. In totaal reed hij twaalf van die grote rondes. Maarten is een echte team player, een man met passie die altijd het hogere doel bovenaan heeft staan. Een man met doorzettingsvermogen, een inspirator en een vrijdenker. Maar hij heeft ook andere ervaringen. Maarten is een bedrijfskundige met NLP Master op zak en een gecertificeerd coach in wording. Ook is hij  een liefhebbende partner en vader. Een vegetariër, die is opgegroeid in Mozambique (1980 t/m 1989). Een man die met gemak zes talen spreekt. Een positivist pur sang.

Het staat synoniem voor zijn bedrijf Mii Coaching waar het draait om enthousiasme, doorzettingsvermogen, passie, positiviteit en motivatie. Kortom ‘Grinta’. Hiermee heeft Maarten zijn sport beleefd en dat probeert hij uit te dragen en anderen ermee aan te steken. Als sporter was hij al een graag geziene gast op tv, in de Avondetappe van de NOS en in meerdere programma’s van Omroep Gelderland. Maarten heeft een achtergrond in de mentale training via de methodiek NLP, de basis voor coaching/workshops. Presenteren en spreken voor groepen is een soort van tweede natuur.

Deelname beperkt mogelijk; schrijf je in
Aan het webinar kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen. We vragen je dan ook om je in te schrijven. Dat kun je doen via deze inschrijflink. Je kunt je tot woensdag 20 mei 14.00 uur inschrijven en uiterlijk om 15.00 uur die dag ontvang je een link naar de webinar, die die avond om 19.00 uur zal starten. We willen je nadrukkelijk vragen om je vragen op het inschrijfformulier in te vullen. Dat helpt Maarten om zijn verhaal interactief te maken en naar behoefte in te vullen. Zo krijg je antwoord op de belangrijkste vragen.

Het webinar staat open voor ouders en trainers/coaches van Gelderse sporttalenten en topsporters. We doen een dringend beroep op iedereen om na aanmelding ook daadwerkelijk deel te nemen en zo niet, dit tijdig per mail te laten weten.