Webinar intelligent trainen na lockdown op 7 mei; schrijf je in!

,

Opnieuw organiseert Topsport Gelderland een webinar, komende donderdag 7 mei om 19.00 uur. Ditmaal voor zowel sporters als ouders en trainers/coaches. Sportarts en onderzoeker Kasper Janssen is de spreker tijdens deze interactieve online bijeenkomst. Daarin staat gezond presteren in de coronatijd centraal. Want hoe ga je weer intelligent trainen na deze intelligente lockdown periode? Je dient je vooraf in te schrijven en ontvangt dan donderdagmiddag de link naar het webinar.

Na de persconferentie van 21 april is er wat versoepeling betreft de mogelijkheden om trainingen weer op te pakken, mits de 1,5 meter in acht wordt genomen. Dit uiteraard wel onder nadrukkelijke voorwaarden en verantwoorde omstandigheden. In de afgelopen periode heb je anders getraind dan dat je gewend was. Daarom organiseren we vanuit Topsport Gelderland dit webinar. Sportarts Kasper Janssen zal jullie voorzien van kennis en praktische tips over belasting en belastbaarheid, ritme en motivatie en hoe om te gaan met pijntjes/blessures in deze tijd. Daarbij kunnen jullie via het inschrijfformulier ook vooraf vragen stellen die Kasper in het webinar zal beantwoorden.

Kasper Janssen
Kasper Janssen is sportarts, onderzoeker, spreker en powernapspecialist. Hij was de laatste jaren als topsportarts werkzaam voor verschillende sportbonden en was onder meer als teamarts van de roeibond op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Afgelopen oktober gaf hij op Papendal, namens Topsport Gelderland, nog een ‘slaapverwekkende masterclass‘. Die werd druk bezocht en zeer enthousiast ontvangen.

Deelname beperkt mogelijk; schrijf je in
Aan het webinar kunnen maar een beperkt aantal mensen deelnemen. We vragen je dan ook om je in te schrijven. Dat kun je doen via deze inschrijflink. Je kunt je tot donderdag 7 mei 14.00 uur inschrijven en uiterlijk om 15.00 uur die dag ontvang je een link naar de webinar, die die avond om 19.00 uur zal starten. We willen je nadrukkelijk vragen om je vragen op het inschrijfformulier in te vullen. Dat helpt Kasper om zijn verhaal interactief te maken en naar behoefte in te vullen. Zo krijg je antwoord op de belangrijkste vragen.

Het webinar staat open voor ouders en trainers/coaches van Gelderse sporttalenten en topsporters. We doen een dringend beroep op iedereen om na aanmelding ook daadwerkelijk deel te nemen en zo niet, dit tijdig per mail te laten weten.