Anti-doping ook in coronatijd belangrijk thema

,

We gaven het bij ons vorige bericht al aan; als sporter wil je in deze coronatijd niet stilzitten. Maar ook bij Topsport Gelderland zitten we verre van stil. De afgelopen weken kwamen we al met meerdere webinars en kennisclips voor jullie. Vandaag hebben we weer een nieuwe video voor jullie. Ditmaal heeft de Dopingautoriteit een kennisclip opgenomen. Voorlichter Wendy Schootemeijer vertelt je daarin onder meer hoe je de Dopingwaaier App gebruikt en wat het nut is van de e-learnings van de Dopingautoriteit.

De video van de Dopingautoriteit is alweer de vijfde kennisclip die we aanbieden deze coronaperiode. Skeletonster en fysiotherapeut Kimberley Bos vertelde vorige week over rollen en stretchen en Nout van der Velden, expert Strength & Conditioning bij Topsport Gelderland, gaf tips om je lichaam bewegelijk te houden en deed ook hij oefeningen voor. Eerder gaf sportpsycholoog Ivo Spanjersberg in zijn kennisclip al antwoord op de vraag ‘hoe ga je als topsporter om met de coronacrisis?’. In de kennisclip van Steven Pont ging hij in op het omgaan met teleurstellingen.

De kennisclip van de Dopingautoriteit zie je hieronder. We plaatsten hem ook op Facebook en Instagram. Vergeet hem niet met anderen te delen!