Toppers Bij Jou Op De Werkvloer.

Inzetbare topsporters

Voor de workshops van Toppers Bij Jou Op De Werkvloer hebben we diverse topsporters die inzetbaar zijn. Elk met hun eigen specialisme, waarmee zij aan één of meerdere workshops zijn gekoppeld. Inzet van de topsporters gaat op basis van wie er op het gewenste moment beschikbaar is. Onderstaand een overzicht van de inzetbare sporters.

Kimberley Bos

Skeleton

Skeletonster Kimberley Bos heeft het wiel zelf opnieuw uit moeten vinden. In een sport waarin binnen Nederland heel weinig kennis was, heeft ze zich op weten te werken naar de wereldtop. Dat werd duidelijk zichtbaar in de winter van 2021 en 2022. Nadat ze eerst al de allereerste Nederlandse werd die een wereldbekerwedstrijd won, sleepte Bos vervolgens ook het eindklassement van de wereldbeker binnen en werd ze Europees kampioene. Daarna volgde de kers op de taart; brons bij de Olympische Spelen in Beijing.

Noah van Dam

Volleybal

Vanaf jongs af aan heeft Noah van Dam de droom om prof-volleyballer te worden. Ondertussen is hij aardig op weg met zo’n vier uur volleybal per dag. Als spelverdeler weet hij als geen ander de samenwerking binnen zijn team optimaal te houden. Hij geniet van het proces om elk seizoen op het allerhoogste niveau van Nederland in een nieuwe samenstelling te staan met nieuwe mensen, maar allemaal met hetzelfde doel. Elke dag beter worden om aan het einde van het seizoen met een prijs in je handen te staan.

Noah van Dam maakte vier jaar onderdeel uit van het Talententeam Papendal en speelt inmiddels in de Eredivisie voor Simplex/SSS uit Barneveld. Hij woonde op Papendal en werkt ook voor de organisatie.

Mike Foppen

Hardlopen

Olympiër Mike Foppen is sinds zijn zevende dagelijks bezig met zijn hardloopcarrière. Naast zijn Nederlandse records en -titels is hij masterstudent werk- en organisatiepsychologie, waarmee hij zich focust op optimaal presteren. Je kunt hem een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van doelen stellen en zelfregulatie in de topsport.

Geke van den Berg

Judo

Op haar tiende begon Geke van den Berg met judo en sindsdien is ze uitgegroeid tot topjudoka in de Nederlandse selectie. Met een Europese titel tot 23 jaar en al diverse World Tour medailles bij de senioren tot resultaat. Naast haar sportcarrière is Geke afgestudeerd als mondhygiëniste. Zowel op sportgebied als op de werkvloer ziet zij hoe belangrijk het team om je heen is, ook als je als individu het beste resultaat nastreeft.

Philip Heijnen

Baanwielrennen

Van jongs af aan droomt Philip Heijnen er al van om als baanwielrenner ooit op de Olympische Spelen te staan. Na het winnen van een bronzen medaille in 2021 op het EK onder 23 in Apeldoorn komt deze droom steeds dichterbij. Zijn grootste kracht zit in het niet opgeven en door willen blijven gaan tot het einde. Baanwielrennen draait om snel de knop omzetten en weer focussen op het volgende doel, dat vergt mentale kracht. Philip kijkt er naar uit om anderen alle ins en outs te leren over zijn sport en de mentale vaardigheden die erbij komen kijken.

Hilde Jager

Judo

Al vanaf jonge leeftijd maakt Hilde Jager deel uit van de nationale trainingsprogramma’s. Eerst in Heerenveen en inmiddels al een aantal jaren op Sportcentrum Papendal. In 2017 werd ze Europees kampioene voor judoka’s onder de 23 jaar, in de -70 kilogram gewichtsklasse. Inmiddels staat onder meer een bronzen medaille bij de Grand Slam in Parijs op haar erelijst. Nog altijd is haar ster rijzende op internationaal niveau.