Meld je aan voor de Masterclass Slaap & Herstel op 9 oktober

,

Trainen, trainen en nog eens trainen. En natuurlijk af en toe nog een wedstrijd. Als sporter doe je vaak niets liever. Nog altijd wordt een ander deel vaak echter onderschat; je rust. Daarom organiseert Topsport Gelderland op woensdagavond 9 oktober de Masterclass Slaap & Herstel. Die staat onder leiding van Kasper Janssen. Om 19.00 uur gaat het programma van start. Aanmelden kan via het aanmeldformulier dat in dit bericht te vinden is.

Kasper Janssen (1978) is sportarts, onderzoeker, spreker en powernapspecialist. Hij was de laatste jaren als topsportarts werkzaam voor verschillende sportbonden en was onder meer als teamarts van de roeibond op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in slaap en herstel voor optimale prestaties van sporters en werknemers. Voor extra info klik je hier en lees je er een artikel over.

Praktische info
Tijdens deze bijeenkomst krijgen de aanwezigen praktische tips en is er ruimte om vragen te stellen. De masterclass is toegankelijk voor alle (ouders en begeleiders van) topsporters en talenten aangesloten bij Topsport Gelderland.

Programma
19:00: Ontvangst met koffie en thee
19:15: Opening
19:20: Start van de masterclass
20:50: Einde

Locatie
Sport -en Onderwijsgebouw op Papendal (Papendallaan 51, Arnhem).

Vooraf aanmelden is vereist. Dat kan via deze link.

Wanneer je vragen hebt, of na aanmelding toch helaas verhinderd bent, stuur dan een mailbericht naar lotte@topsportgelderland.nl of neem contact met Lotte Visschers via 06-16419577.