Topsport Gelderland gaat bedrijfsleven inspireren op vitaliteit

,

Het bedrijfsleven en topsport lijken veel op elkaar, maar ze kunnen ook veel van elkaar leren. Daarbij is het voor topsporters en sporttalenten niet moeilijk om een vitale levensstijl aan te houden. Zij zijn immers altijd op zoek naar het optimale prestatiegedrag, werken met duidelijke en meetbare doelen en weten hoe een ongezond leven direct invloed heeft op hun prestaties. Vanuit die gedachte gaat Topsport Gelderland, samen met topsporters en experts, nu het bedrijfsleven proberen te inspireren. Dat doen ze onder de noemer Toppers Bij Jou Op De Werkvloer.

Via het nieuwe vitaliteitsprogramma gaan Gelderse topsporters zoals skeletonster Kimberley Bos, atleten Mike Foppen en Eva Hovenkamp en volleyballer Noah van Dam in samenwerking met experts op verschillende gebieden aan het werk met medewerkers van bedrijven. In twee uur durende workshops wordt ingegaan op één specifiek thema, waarbij de keuze is uit acht thema’s. Daarbij valt onder meer te denken aan slaap & herstel, verandermanagement, zelfregulatie, leefstijl en samenwerken.

Tijdens de workshops krijgen deelnemers een exclusief inkijkje in het leven van een topsporter en worden ze in het gekozen thema begeleid door een expert op dat gebied. Er wordt theoretische kennis gedeeld en handvaten worden geboden, waarbij de kennis toegepast kan worden op de werkvloer. Kortom, het is een praktische vertaling naar de eigen situatie. Wie meer wil weten kan daarvoor terecht op www.topsportgelderland.nl/vitaliteit. Daar is ook vrijblijvend een inschrijfformulier in te vullen.