Masterclass Herstel over voeding en slaap op 10 november: Meld je aan!

,

Het heeft even moeten duren, maar het kan weer; op woensdagavond 10 november organiseren we voor het eerst in lange tijd weer een masterclass waarbij je fysiek aanwezig kunt zijn. In het Sport- & Onderwijsgebouw op Papendal organiseren we die avond de Masterclass Herstel. Die bestaat uit twee delen; een masterclass over slaap en herstel en een masterclass over voeding. De avond is gericht topsporters en sporttalenten en hun ouders en begeleiders. Dat wil en mag je niet mis. Meld je dus aan en zorg dat je er ook bij bent.

Als topsporter is het van belang om je te focussen op wedstrijden en trainingen. Om tijdens deze wedstrijden en trainingen optimaal te kunnen presteren is het van net zo groot belang om op je voeding en rust/herstel te letten. Maar, waar let je dan op als sporter bij je voeding? Of welke aspecten zorgen ervoor dat je goed kunt slapen, waardoor je uitgerust aan de start of aftrap kan verschijnen? Wil jij weten hoe je op het gebied van voeding, slaap en herstel het maximale eruit kan halen richting jouw topprestaties? Kom dan woensdagavond 10 november naar Papendal voor de masterclass slaap en herstel en de masterclass voeding. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Masterclass slaap en herstel
De Masterclass slaap en herstel zal gegeven worden door Geeke Barmentloo en Hilde Jager. Geeke is sportmanager bij Topsport Gelderland, voor de regio’s Arnhem en Achterhoek. Daarbij is ze gecertificeerd slaapcoach en groot fan van de powernap! Hilde is een judoka die heel hard aan de weg timmert. Ze werd al eens Europees kampioene U23 en afgelopen weekend behaalde ze brons bij de Grand Slam in Parijs, de Champions League van het judo. Samen kunnen zij, met hun kennis en ervaringen uit de topsport,  jullie van de belangrijkste slaaptips en adviezen voorzien om uitgerust te zijn voor de volgende grote inspanning.

Masterclass voeding
De Masterclass voeding zal gegeven worden door Reina Beltman en Maus Smeets. Reina is werkzaam bij Topsport Gelderland en verzorgt momenteel de projecten Toppers Bij Jou Op School en Talents 2 Tokio. Daarbij heeft ze jarenlang op topniveau geturnd en heeft ze veel opgestoken over voeding in combinatie met topsport. Maus Smeets is diëtiste en voedingswetenschapper. Ze heeft daarin haar eigen bedrijf, whataboutfood.nl, en geeft voedingsadviezen aan onder meer individuen, bedrijven en sportclubs. Samen kunnen ze jou van goede voedingstips- en adviezen voorzien om vol energie aan je volgende training of wedstrijd te beginnen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Programma
18:45 Ontvangst met koffie en thee
19:00 Start eerste masterclass
19:45 Switch tussen de masterclasses
19:50 Start tweede masterclass
20:35 Einde

Praktische info
Tijdens deze bijeenkomst krijgen de aanwezigen praktische tips en is er ruimte om vragen te stellen. Beide masterclasses zijn toegankelijk voor alle (ouders en begeleiders van) topsporters en sporttalenten aangesloten bij Topsport Gelderland.

Locatie: Sport- en Onderwijsgebouw op Papendal (Papendallaan 51, Arnhem)
Vooraf aanmelden is vereist. Dat kan via deze link.

Wanneer je vragen hebt, of je na aanmelding helaas toch verhinderd bent, stuur dan een mailbericht naar geeke@topsportgelderland.nl.

Foto top: Rens Jager