Samenwerking met Premium Health Club Ede

,

In Ede is woensdag getekend voor een officiële samenwerking tussen Premium Health Club en Topsporter Gelderland. Premium Health Club, dat is gevestigd in de Van der Knaaphal, zal de komende jaren sporttalenten en topsporters faciliteren binnen hun fysieke programma. Ook zal er vanuit hen een fysieke trainer beschikbaar zijn om deze sporters verder te begeleiden binnen hun programma. Karateka Yamaika Kuijper en judoka Ryan van Donkelaar zijn de eerste sporters die daar gebruik van gaan maken.

Kuijper en Van Donkelaar zijn beiden afkomstig uit Ede. Waar Van Donkelaar na een een blessureperiode hard op weg is om zich voor te bereiden op de komende internationale toernooien, staan de komende twaalf maanden voor Kuijper in het teken van kwalificatie voor de Olympische Spelen. Karate is nieuw op de Spelen van Tokio en daar zou ze in 2020 graag bij zijn. Pim Kooy, de eigenaar van Premium Health Club, vindt het gaaf om deze sporters de mogelijkheid te bieden om het maximale uit zichzelf te halen. Hij zal hun ontwikkeling dan ook op de voet volgen.

Beste uit talenten naar bovenhalen
Voor Topsport Gelderland is Sebastiaan Kuijper de spil in het web tussen Topsport Gelderland en Premium Health Club. “Wij zijn dé partij op het gebied van talentontwikkeling in Gelderland”, vertelt hij. “Daarbij probeer ik achter de schermen het beste uit de talenten naar boven te halen en voor de schermen letterlijk en figuurlijk een podium voor talent te bereiken. Bij Topsport Gelderland hebben we een uitgebreid faciliteitennetwerken voor de Gelderse talenten. Het is mooi dat in Ede deze samenwerking met Premium Health Club tot stand is gebracht.”