Meld je aan voor de Masterclass ‘Zelfvertrouwen & Perfectionisme’

,

Op woensdag 22 mei organiseert Topsport Gelderland ’s avonds de masterclass ‘Zelfvertrouwen & Perfectionisme’. In het Sport- en Onderwijsgebouw op Papendal zal Rogier Hoorn, Sportpsycholoog VSPN, deze masterclass verzorgen. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de aanwezigen praktische tips en is er ruimte om vragen te stellen. De masterclass is toegankelijk voor alle topsporters en talenten aangesloten bij Topsport Gelderland, evenals hun ouders en begeleiders. Geef je snel op!

In de topsport heb je veel te maken met sporters die perfectionistisch zijn. Dit is op zich logisch, omdat je er in de topsport niet aan ontkomt om hoge eisen te stellen. Een beetje perfectionisme kan geen kwaad. Sterker, het nastreven van een doel – waar je jezelf compleet voor inzet – is een erg waardevolle kwaliteit. Wanneer het echter doorslaat en je de lat te hoog legt voor jezelf, kan dit gevolgen hebben voor je zelfvertrouwen, plezier en wellicht ook voor jouw prestaties.

Herken je dit bij jezelf of vind je het vooral interessant om eens meer te weten te komen over zelfvertrouwen en perfectionisme, dan nodigt Topsport Gelderland je van harte uit. Rogier Hoorn zal tijdens de masterclass naast de theorie helpen om een analyse van je eigen perfectionisme te maken aan de hand van verschillende testjes. Ook zal hij zorgen voor praktische tips, met onder meer een zelfvertrouwen logboek, die je direct in de sportsetting kunt toepassen.

Informatie en aanmelden
De masterclass ‘Zelfvertrouwen & Perfectionisme’ begint op 22 mei om 19.15 uur. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst, met koffie en thee. De avond is rond 20.50 uur afgelopen. Vooraf aanmelden is gratis, maar wel vereist voor deelname. Klik hier voor het aanmeldformulier. Het Sport- & Onderwijsgebouw is gevestigd op Papendallaan 51, Arnhem. Parkeren kan het best op P5 of P6. Wanneer je vragen hebt of na aanmelding helaas toch verhinderd bent, stuur dan een mailbericht naar geeke@topsportgelderland.nl.