Samen met ons op weg naar Tokio? (+video)

,

Wilt u sporttalent verbinden aan de ontwikkeling van uw bedrijf? Gaat u samen met ons onderweg naar Tokio in 2020? Meld u dan aan voor de aftrap van een inspirerend programma op donderdag 14 december 2017 bij Topsport Gelderland op Papendal!

Tientallen Gelderse sporters trainen op dit moment dagelijks om de Olympische of Paralympische Spelen in Tokio te halen. Ga samen met deze talenten mee op reis naar Tokio 2020. Een unieke reis die ruim 2 jaar gaat duren en waarin uw onderneming wordt uitgedaagd.

Ons doel is om topsporters te helpen om Tokio te bereiken. Hiervoor hebben Topsport Gelderland en Stout Groep een uniek programma opgezet. Dit programma richt zich op bedrijven en organisaties die deze talenten willen ondersteunen. Ondersteunt u de sporter, dan ondersteunt de sporter u of uw organisatie.

Dit doen wij met verrassende workshops die gaan over KRACHT, SNELHEID, UITHOUDINGSVERMOGEN, LENIGHEID en COÖRDINATIE. Topsportmentaliteit op de werkvloer? Leren omgaan met winnen, maar vooral ook met verlies, keuzes maken voor dat ene doel, blijven knokken en niet opgeven. Het is wat een topsporter dagelijks doet, hoe gaat u daarmee om in uw dagelijkse werk?

U investeert in dit programma voor de komende 2 jaar. Bovendien bieden wij u de kans om uw eigen netwerk te verbreden met andere organisaties en bedrijven die deelnemen in dit programma.

Deze unieke reis willen wij samen met u maken. Het einddoel van deze reis is 24 juli 2020, als u in Tokio, of op Nationaal Sport Centrum Papendal, gezamenlijk kijkt naar het ontsteken van het Olympisch Vuur. Nieuwsgierig geworden? Meldt u aan als u hieraan wil deelnemen. Op 14 december vanaf 15:30 uur wordt dit programma afgetrapt. Wordt fan van Gelderse sporters en laat de sporters fan van u worden! Aanmelden kan via tokio@topsportgelderland.nl.

Aansluitend is er een gezamenlijk diner en vindt het Gelders Sportgala plaats. Dit alles bieden wij kosteloos aan voor belangstellende ondernemers. Geniet van dit avondvullend programma en laat u inspireren door de topsporters van nu.

Ter inspiratie, hierbij een filmpje dat we hebben opgenomen met de sporters die naar Tokio willen en samen met ons dit traject inhoud geven.