Masterclass over combinatie topsport en onderwijs op 22 november

,

Onderwijs en topsport, het is een mooie maar ook soms lastige combinatie. Eén van de belangrijkste faciliteiten voor talentvolle sporters is de medewerking vanuit het onderwijs. Op dat gebied is het maken van een juiste schoolkeuze essentieel. Dus wil jij ook weten hoe je het beste je opleiding kan combineren met je sport? Meld je dan aan voor de Masterclass Onderwijs, die op 22 november georganiseerd wordt. Tijdens deze masterclass word je geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden binnen het middelbaar, hoger en wetenschappelijk onderwijs.

In de masterclass, die om 19.30 uur begint en twee uur duurt, krijg je antwoorden op vragen als; Kun je wel een geschikte opleiding volgen terwijl sport op de eerste plaats staat? Welke opleidingen zijn topsportvriendelijk en wat betekent dat? Hoe houd je de driehoek van wonen, trainen en studeren zo klein mogelijk? De bijeenkomst kent zowel een informatief als interactief karakter en is toegankelijk voor sporters, ouders, topsportcoördinatoren/begeleiders  binnen onderwijs en andere geïnteresseerden.

De masterclass wordt gegeven door Lotte Visschers en Sebastiaan Kuijper, die beiden werkzaam zijn bij Topsport Gelderland. Lotte heeft veel ervaring in het werken met topsporters. Als facilitymanager bij Topsport Gelderland en topsportcoördinator van de HAN werkt zij dagelijks binnen de omgeving van onderwijs en topsport. Sebastiaan is sportmanager in de regio Vallei en geeft talenten en onderwijsinstellingen advies omtrent studie en topsport. Hij begeleidde de afgelopen 10 jaar als topsportcoördinator verschillende talenten binnen het MBO-onderwijs.

Informatie
Datum: woensdag 22 november 2017
Tijd: 19.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Aansluitend zijn er mogelijkheden om 1 op 1 vragen te stellen aan Lotte en Sebastiaan

Locatie:  Papendallaan 51, Arnhem (Sport -en Onderwijsgebouw)
Voor eventuele vragen neem contact op met Sebastiaan (sebastiaan@topsportgelderland.nl)

Aanmelden
Voor deelname aan de Masterclass Onderwijs is aanmelden verplicht. Klik hier om je aan te melden.