Ook basketballers TBG Dragons de klas in

,

Met liefst vier basketballers treedt TBG Dragons toe tot het project Toppers Bij Jou Op School. Voortaan zijn Jesper Dreis, Lars Krooshof, Robin Simonis en Yannick Pinckaers inzetbaar om in schoolklassen te vertellen over basketbal, hun topsportcarrière en alles wat daarbij komt kijken. Het viertal, dat uitkomt in de eredivisie voor spelers onder de 24 jaar, kreeg dinsdag een presentatietraining om zo goed hun verhaal te kunnen doen. Ze zijn daarnaast ook allen inzetbaar om een clinic te geven.

De vier basketballers voegen zich bij 22 sporters die al beschikbaar zijn voor het bezoeken van schoolklassen. Daarbij zitten met Lucie Houwen en Mattijs Bellers ook al twee rolstoelbasketballers. Andere sporten die vertegenwoordigd zijn, zijn wielrennen, BMX, boksen, tafeltennis, atletiek, judo, korfbal, zwemmen, tennis en volleybal. Maandag werd bekend dat op dat moment nog veertig gratis schoolbezoeken mogelijk waren voor dit seizoen.

Videoboodschap
Dreis, Krooshof, Simonis en Pinckaers spraken ook alleen videoboodschap in, met daarin een oproep om hen uit te nodigen in de klas. De eerste, die van Krooshof, is hieronder te bekijken. De drie andere video’s komen deze en volgende week online. Op onze site is ook een pagina te bekijken met daarop de video’s van alle beschikbare topsporters.