Meld je ook aan voor ZIP Coach on Tour

,

Topsport Gelderland organiseert wederom een tweetal bijeenkomsten om trainers/coaches in Gelderland kennis te laten maken met de ZIPcoach methode. In navolging van de succesvolle bijeenkomsten in het najaar 2017 (Nijmegen/Ede/Arnhem) gaat komende maand de tour verder  in Harderwijk en Apeldoorn met introductiebijeenkomsten. De verdiepende bijeenkomst vindt plaats op een nader te bepalen plaats. Trainers/coaches die de tour in het najaar hebben gemist, kunnen zich vanaf heden opgeven.

De introductiebijeenkomst voor de regio Noord-Veluwe wordt op 7 maart van 19.00 tot 21.00 uur in Harderwijk georganiseerd. Voor de regio Stedendriehoek is dat op 21 maart, eveneens van 19.00 tot 21.00 uur, in Apeldoorn. Trainers/coaches mochten echter zelf de locatie van hun voorkeur kiezen. De eigen regio is niet leidend. Op 4 april zal in Arnhem de tweede bijeenkomst worden georganiseerd, waarin de verdieping gezocht wordt. De locatie van die bijeenkomst hangt echter nog wel af van de woonplaatsen van de deelnemers. Alle bijeenkomsten worden gegeven door Wietske Idema.

ZIP begint bij jou
Zelfregulatie In Praktijk (ZIP) begint bij jou. Het betekent namelijk dat niet jij, maar de sporter zélf bruikbare en realistische doelen stelt, zijn eigen voortgang in de gaten houdt en het proces evalueert. Dit vraagt van jou vaak een andere manier van training geven of coachen dan je gewend bent. ZIPcoach®, de methode waarmee je dit kunt doen, is hier een praktisch hulpmiddel voor. Het helpt je, vanuit jouw eigen stijl en kwaliteiten, aan de slag te gaan met zelfregulatie. In de workshop is de praktijk het uitgangspunt. Want daar is tenslotte waar het moet gebeuren!

Over Wietske Idema
Wietske Idema werkt als prestatiecoach bij De Talentenacademie (www.talentenacademie.nl). Ze is gespecialiseerd in het verbeteren van prestatiegedrag en processen van talentontwikkeling in de topsport en werkt met trainers bij o.a. PSV, de NeVoBo en de KNHB. Ze schreef de boeken ‘Zelfregulatie in de Sportpraktijk’ en ‘CHAOS – het ontwikkelen van het aanpassingsvermogen van teams’.

Aanmelden en locaties
Deelname is gratis en aanmelden kan door een mailbericht te sturen naar sebastiaan@topsportgelderland.nl en daarin vermelden: aanmelding ZIPcoach, naam, woonplaats, vermelding vereniging/ RTC en welke locatie de introductiebijeenkomst wordt gevolgd.

Locaties:
Harderwijk: Sportcomplex de Sypel, Parkweg 4
Apeldoorn: FSG campus, Laan van Westenenk 4
Arnhem: Papendal, HAN onderwijsgebouw, Papendallaan 51