Meld je aan voor de Masterclass Sportsponsoring op 7 april

,

Het bekostigen van je sport, dat is als (talentvolle) topsporter niet altijd even gemakkelijk. Vaak moet je zelf voor allerlei kosten opdraaien. Bijvoorbeeld voor trainingsstages, materialen, trainers en soms zelfs wedstrijden. Een bijbaantje doen naast je sportcarrière, dat is vaak niet mogelijk. Veel sporters zoeken daarom naar middelen om toch aan geld te komen. Sponsoring is dan een goede optie. De vraag is dan echter vaak; hoe doe je dat? Daarom organiseren we op dinsdag 7 april ’s avonds op Papendal de Masterclass Sportsponsoring.

De masterclass zal worden gegeven door Wilco Nijland (foto). Hij is met Sportworx onder meer de organisator achter  King of the Court, een uniek beachvolleybal concept in meerdere landen. Ook organiseert hij de Dutch Beach Volleybal Tour en heeft Wilco ervaring in het commercieel managen van topsporters. Vanuit die achtergrond gaat hij tijdens de masterclass met jullie als sporters aan het werk, om te kijken op welke manier je het beste je eigen sportsponsoring kunt realiseren.

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de aanwezigen praktische tips en is er ruimte om vragen te stellen. De masterclass is toegankelijk voor alle (ouders en begeleiders van) topsporters en talenten aangesloten bij Topsport Gelderland.

Programma:
19:15: Ontvangst met koffie en thee
19:30: Start van de masterclass
21:00: Einde

Voor wie?: Statussporters

Locatie: Sport -en Onderwijsgebouw op Papendal (Papendallaan 51, Arnhem). Parkeren is gratis en kan het beste op P6.

Vooraf aanmelden is vereist. Dat kan via deze link.

Wanneer je vragen hebt, of na aanmelding toch helaas verhinderd bent, stuur dan een mailbericht naar lotte@topsportgelderland.nl of neem contact met Lotte Visschers via 06-16419577.

Foto: Volleybal.nl