Meld je aan voor de masterclass Fit de zomer door op 4 juli

,

Voor Gelderse sporttalenten en topsporters organiseert Topsport Gelderland op dinsdag 4 juli de masterclass ‘Fit de zomer door’. In de Sportqube in Nijmegen staan die avond vanaf 19.00 uur drie thema’s centraal; de batterij opladen, fysieke training op vakantie en aan de slag met sportsponsoring. Doe jij ook mee en zorg je ervoor dat je fit terugkomt na de zomervakantie? Meld je dan snel aan! We hebben een aantal interessante sprekers en (ex-)topsporters die hun verhaal delen voor jullie geregeld.

In de workshop over sportsponsoring deelt Frank Futselaar (foto boven) zijn verhaal. Frank is marathonloper op hoog niveau. In 2020 liep hij met een razendsnelle tijd van 2.11:30 uur zelfs exact de olympische limiet. Zijn successen zijn mede mogelijk gemaakt door sponsoring, want als hardloper moet je in de meeste gevallen zelf je carrière zien te bekostigen. Dat heeft Frank gedaan met zowel bedrijven die hem sponsoren als via fans. Hoe hij dat heeft gedaan en hoe je dat zelf kunt doen? Frank gaat het uitleggen en geeft je de nodige tips. En de zomervakantie is vaak een mooi moment om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Over de zomervakantie gesproken; hoe zorg je ervoor dat je fit bent als die erop zit? Want uiteraard wil jij lekker bijkomen op vakantie, maar je wil ook niet helemaal uit vorm raken. Wat kan jij op vakantie doen om fysiek fit te blijven? Daar gaat Julian van Stee (foto onder) je meer over vertellen. Hij is sinds maart de nieuwe fysieke trainer bij Topsport Gelderland.

Maar natuurlijk wil je in de zomervakantie ook een beetje lol hebben. Sterker nog, meestal kom je als sporter uit een drukke periode. Dan is het tijd om de batterij op te laden. Na een seizoen vol trainingen en wedstrijden is het eindelijk tijd voor die welverdiende vakantie. Hoe zorg jij ervoor dat jij weer fris aan het nieuwe seizoen begint? Lotte Visschers van Topsport Gelderland, zelf een oud-topatlete, gaat daarover vertellen. Dat doet ze samen met schermer Tristan Tullen, de kersverse winnaar van goud op de Europese Spelen!

Je begrijpt al wel; dit is een masterclass die je absoluut niet wilt missen! Zien we jou ook op dinsdag 4 juli in de Sportqube in Nijmegen? Meld je aan via het aanmeldformulier. Ook ouders en trainers/coaches kunnen zich aanmelden. De inloop is vanaf 18.45 uur en we starten om 19.00 uur. Vooraf aanmelden is vereist.