Julian van Stee nieuwe fysieke trainer Topsport Gelderland

,

Nijmegenaar Julian van Stee gaat bij Topsport Gelderland invulling geven aan de fysieke trainingen. Hij zal onder meer de sporters in de verschillende Gelderse RTC-programma’s gaan begeleiden en het testen en meten voor die programma’s gaan doen. Van Stee heeft uitgebreide ervaring en startte onder meer een bootcamp groep op die inmiddels is uitgegroeid tot een succesvolle fitness studio. “Daar begeleiden we ruim 300 leden naar een gezonde leefstijl, juiste mindset en persoonlijke sport prestaties.”

Voor Topsport Gelderland gaat Van Stee zich nu bezighouden met Gelderse sporttalenten. “Als fysieke trainer voor Topsport Gelderland krijg ik een prachtige uitdaging om jonge topsporters te helpen met hun toekomst”, vertelt hij daar zelf over. “Iedere dag, elke week en maand beter worden begint met kleine stappen, eerlijke verwachtingen en realistische perspectief. Om vervolgens samen te werken naar groei, hogere belastbaarheid en het overstijgen van jezelf. Om daar te komen heeft een topsporter de juiste begeleiding nodig van een trainer die kijkt wat er voor nodig is om het ‘beste’ uit de sporter te halen voor het gewenste resultaat.”

Van Stee zal in de RTC-programma’s met de sporters aan het werk gaan. “Alles draait om de topsporter, wij als trainers zorgen voor de juiste tools, het aanbrengen van de juiste technieken en het geven van de juiste handvaten.” Begin februari was Van Stee ook al aanwezig, toen Topsport Gelderland de succesvolle masterclass over gezond presteren organiseerde op Papendal.