Masterclass Puberbrein voor trainers en coaches

Op woensdagavond 19 april organiseert Topsport Gelderland voor trainers en coaches de Masterclass Puberbrein. Daarin gaat ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut, columnist en auteur Steven Pont in op vragen waar trainers van sporttalenten en pubers tegenaan kunnen lopen. De masterclass, die valt binnen het project ‘Podium voor Trainers & Coaches’, is gratis te bezoeken voor trainers en coaches van Gelderse sporttalenten. Aanmelden is wel vereist.

Hoe ga je als trainer om met een puberende sporter? Tegen welke dilemma’s loop je aan? Wat is het te verklaren gedrag? Waar komt het vandaan en wat mag je wel, maar ook niet verwachten van hem of haar? Welke communicatiestijl kun je het beste toepassen? Hoe ga je om met de emoties van de sporter? Het zijn zomaar een aantal vragen die aanbod komen tijdens de bijeenkomst. Tijdens de avond  is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en om met andere trainers ervaringen uit te wisselen.

Over Steven Pont
Steven Pont (foto) is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut, columnist en auteur. Alles wat Steven Pont doet, is opgebouwd rond twee thema’s; de (ontwikkelings)psychologie, die gedrag meer vanuit het individu beschrijft en de systeemtheorie, die juist het belang van de sociale omgeving meer benadrukt.

Informatie en aanmelden
Locatie: HAN Sport- & Onderwijsgebouw, Papendal
Datum: Woensdag 19 april 2017
Tijd: 19:00-21:00 uur
Inloop: vanaf 18:45 uur

Aanmelden kan via deze link.