Masterclass ‘Omgaan met tegenslagen’ met Van Gorkom en Hoorn

Op woensdagavond 5 april organiseert Topsport Gelderland de Masterclass ‘Omgaan met tegenslagen’. Deze wordt gegeven door sport- en gedragspsycholoog Rogier Hoorn en BMX’er Jelle van Gorkom, winnaar van zilver op de afgelopen Olympische Spelen. Als talentvolle sporter wordt er veel van je gevraagd en het liefst haal je bij elke training en wedstrijd alles eruit wat erin zit, maar dat lukt niet altijd doordat bijvoorbeeld je eigen prestatie en/of het resultaat tegenvalt, waardoor je verstrikt kunt raken in negatieve gedachten.

Hoorn heeft gewerkt met verschillende olympische en talentvolle sporters. Hij heeft veel ervaring met sporters op dit gebied. BMX’er Jelle van Gorkom vult Rogier tijdens deze avond aan, vanwege zijn ervaring met het omgaan met tegenslagen. Hij haalde uiteindelijk een zeer positief resultaat; zilver in Rio.

Herken je bovenstaande bij jezelf of vind je het vooral interessant om eens meer te weten te komen over omgaan met tegenslagen en negatieve gedachten, dan ben je van harte welkom bij de Masterclass. Rogier zal naast het bespreken van de theorie van dit thema, ook praktische tips meegeven over hoe je hiermee kunt omgaan.

Masterclass ‘Omgaan met tegenslagen’
Datum: woensdag 5 april
Locatie: HAN Sport- & Onderwijsgebouw (Papendallaan 51, Arnhem)

Programma:
19:00: Inloop
19:15: Start masterclass
21:00: Einde

Deelname is gratis. Aanmelden via deze link.