Les in succes blijkt een succes

,

Ook dit schooljaar is Topsport Gelderland actief op het Beekdal Lyceum. Daar hebben we een aantal inspirerende workshops op het programma staan en gaan we ook individueel maatwerk aanbieden. Dit is mede mogelijk door de subsidie die het Beekdal Lyceum van de provincie Gelderland heeft ontvangen. Die subsidie is genaamd; evenwichtige ontwikkeling van talent. Woensdagmiddag werd de aftrap gegeven met een les in succes door Maarten Tjallingii.

Wat is succes? Welke kwaliteiten kun je inzetten om succes te behalen? Bij de inspirerende sessie door Maarten gingen de aanwezige sporters hun eigen succeservaringen uit het verleden visualiseren. Wat voel je dan? Wat doet dit met je? Het bleef niet bij denken aan succes, maar ze gingen ook kijken ‘hoe’ je dat succesgevoel kunt ervaren. Met behulp van een visualisatie oefening in een cirkel gingen sporters dit oefenen. Het staan in de cirkel stond daarbij voor dat gevoel dat jij zelf ervaart bij succes.

Omroep Gelderland was ook aanwezig en zij hebben opnames gemaakt voor het programma Gelderland Sport dat binnenkort te zien is. Vol energie hebben de sporters het theater verlaten. Op naar de volgende topsport les! En wil je meer weten over de subsidie? Bekijk dan deze video eens.