Gelders Sportgala dinsdag 11 december in Apeldoorn

,

Het Gelders Sportgala, waarvan Topsport Gelderland mede organisator is, wordt dit jaar op dinsdag 11 december georganiseerd. Apeldoorn is daarbij de gaststad van de avond waarop Gelderse topsporters en talenten geëerd worden en de mooie momenten van de sport gevierd worden. Het Theater Orpheus is de locatie van het gala. Voorafgaand wordt door Topsport Gelderland ook weer een side event georganiseerd voor sporters. Aan de invulling daarvan wordt momenteel gewerkt.

Apeldoorn is blij met de komst van het Gelders Sportgala naar de stad. “Het Sportgala en Apeldoorn passen goed bij elkaar”, aldus Nathan Stukker, wethouder Sport. “Veel Apeldoorners doen aan sport, dat vinden we belangrijk en daar bieden we in onze stad dan ook veel gelegenheid voor. En elk evenement rond topsport zien we als een uitgelezen kans om sport extra onder de aandacht te brengen.”

Gelders Sportgala
Jaarlijks organiseren Topsport Gelderland en de Gelderse Sport Federatie in opdracht van de provincie Gelderland het Gelders Sportgala. Hierin staan sporters uit de provincie Gelderland, die een bijzondere prestatie hebben geleverd, centraal. Ook dit jaar maken vele Gelderse atleten weer hun opwachting op dit feest. Omroep Gelderland zal verslag leggen van de avond.

Foto: Mathilde Dusol