Laat je inspireren en maak kennis op 31 oktober

,

Sporttalenten, ouders en trainers/coaches opgelet! Topsport Gelderland organiseert op woensdagavond 31 oktober een nieuw kennisevent; Be Inspired! Tijdens deze avond kunnen jullie kennismaken met alle facetten die komen kijken bij een (beginnende) topsportcarrière. Om 18.30 uur begint de avond, die tot 21.00 uur duurt. De inloop is echter vrij, dus je kunt instromen wanneer je dat wil. Er worden twee workshopsessies gegeven én er is een kennismarkt. Je vooraf opgeven is wel vereist.

Wat gaan we precies doen? Tijdens de avond, die georganiseerd wordt in het Sport- & Onderwijsgebouw op Papendal, staat allereerst een kennismarkt voor je klaar. In verschillende stands kun jij je laten informeren over diverse topsportgerelateerde onderwerpen. Daarbij worden vaak ook demonstraties geven. Denk daarbij onder meer aan anti-doping, voeding, onderwijs, communicatie en sponsoring. Je kunt bij alle stands een kijkje nemen, maar ook gewoon kiezen waar je naartoe wil.

Naast de kennismarkt zijn er twee workshoprondes. Er worden twee verschillende workshops aangeboden. Die kun je dus beiden volgen, maar je kunt ook voor één van de twee kiezen op het moment dat jij wil. De twee workshops zijn ‘Prestatieverbetering door voeding: hoe kom je tot succes’ en ‘Train je hoofd: mentaal sterker door mindfulness-aandachttraining’.

Pagina over Be Inspired
Speciaal voor het kennisevent Be Inspired hebben we een pagina aangemaakt op deze website. Daarop is alle informatie te vinden over de complete avond, de kennismarkt en de twee workshop. Klik hier en bezoek de pagina. Je aanmelden kan via deze link.