Interessante talkshow ‘Omgaan met onzekerheid’ nu terug te kijken

,

Topsport Gelderland heeft dinsdag een online talkshow onder de noemer ‘Omgaan met onzekerheid’ georganiseerd. Daarin was live toegang voor leden van het Talents 2 Tokio netwerk, waarin topsporters en bedrijven elkaar vinden, van elkaar leren en fan worden van elkaar. Dit gebeurt veelal in live workshops en bijeenkomsten, maar dat is momenteel niet mogelijk. Daarom werd de online talkshow georganiseerd. Die is nu voor iedereen terug te kijken en het thema is ook zeker relevant voor iedereen, in het bijzonder in deze coronatijd.

Dick Boschman, sportmanager bij Topsport Gelderland en kartrekker achter Talents 2 Tokio, presenteerde de talkshow. Dat deed hij vanuit het Omnisport Apeldoorn samen met sport- en prestatiepsycholoog Rogier Hoorn. In het programma dat ongeveer een uur duurde was er een afwisseling van gesprekken en video’s met onder meer BP Nederland, Stout Groep, JEE-O, Team NL zwemmer Arjan Knipping en paralympisch rolstoelbasketbalster Julia van der Sprong. De complete talkshow is hieronder terug te zien.

Heb je met jouw bedrijf ook belangstelling om Gelderse topsporters te ondersteunen, zelf te leren van topsport en topsporters en samen met de sporters de reis naar de Olympische Spelen van Parijs aan te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.