Gestopt als topsporter? Ook dan kun je contact opnemen!

,

Het team van Topsport Gelderland is er niet alleen voor jou tijdens je sportcarrière, om je bijvoorbeeld van advies te voorzien of met jou te sparren. Ook wanneer je gestopt bent, zijn we er voor jou. Stoppen met topsport kan allerlei redenen hebben; je bent gedwongen om te stoppen vanwege een hardnekkige blessure of je vindt het wel mooi geweest en wilt je graag richten op een studie of werk.

Nu de Olympische Spelen op komst zijn, zien we vaak sporters die hun sportcarrière beëindigen. Omdat ze het niet gehaald hebben of juist omdat ze stoppen na afloop van de Spelen. Maar er zijn bijvoorbeeld ook jongere sporters die om welke reden dan ook afhaken. Onder welke categorie jij ook valt; stop je, dan kun je bij Topsport Gelderland terecht voor hulp.

Neem contact op
Hoe lang of kortdurend jouw sportcarrière ook heeft geduurd, ervaringen uit deze periode neem je mee voor de rest van je leven. Hoe kun je deze ervaringen nou meenemen en gebruiken in je maatschappelijke leven? En wat wil je eigenlijk gaan doen, als recreatieve sporter of als studie/werk? Samen met jou kunnen we antwoorden zoeken op dit soort vragen, door terug te kijken, maar ook door vooruit te kijken. Kijk op onze teampagina welke Sportmanager over jouw regio gaat en benader hem of haar wanneer je graag met ons hierover in gesprek gaat.