Gelders Sportgala 2018 via livestream te volgen

,

In het Apeldoornse Theater Orpheus wordt deze dinsdag 11 december het Gelders Sportgala 2018 georganiseerd. Met ruim vierhonderd genodigden zal de zaal daarbij volledig gevuld zijn. Kun jij er nu niet bij zijn? Wees dan niet getreurd! Je kunt het Gelders Sportgala dit jaar namelijk via een livestream volgen. Omroep Gelderland draagt zorgt voor deze stream. Die zal van 20.00 tot 21.30 uur via hun website, app en Youtube te bekijken zijn.

Tijdens het sportgala, waarvoor Topsport Gelderland en de Gelderse Sport Federatie nauw samenwerken, worden de Gelderse topsporters en talenten geëerd en de mooie sportmomenten die in 2018 hebben plaatsgevonden gevierd. De sporters uit de provincie Gelderland die dit jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd, staan in het middelpunt. Naast de uitreiking van diverse sportprijzen, waaronder de Gelderse Sportprijs met Teun Mulder in 2017 als winnaar, staat show en entertainment centraal.

Het feestelijke evenement vindt jaarlijks in een andere stad plaats. Dit jaar is dat Apeldoorn. Als mediapartner doet Omroep Gelderland van deze editie niet alleen verslag, maar wordt het evenement ook in zijn geheel via een livestream uitgezonden. De livestream is te volgen via www.gld.nl, de app van Omroep Gelderland en YouTube.