Athletic Skills Model opleiding in januari van start

,

In januari wordt in de Van der Knaaphal in Ede gestart met de ASM-instructeursopleiding Advanced. Dit is het eerste niveau van bekwaamheid in het Athletic Skills Model (ASM). Daarin leren deelnemers om ASM te implementeren binnen trainingen, lessen en/of behandelingen. De opleiding staat open voor bewegingsonderwijzers, trainers/coaches, bewegingsagogen, gezondheid sportconsulenten, bewegingsconsulenten, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, zweminstructeurs en bewegingsdeskundigen.

Tijdens vier donderdagavonden wordt vanuit een wetenschappelijke en praktische achtergrond geleerd beweegprogramma’s vanuit ASM te ontwerpen, te verantwoorden en uit te voeren. Deze opleiding zit vol theorie en praktijkoefeningen met als doel het ASM te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Na afloop krijg je gratis toegang tot het Athletic Skills Platform. De opleiding start bij een minimaal aantal van 16 deelnemers en aanmelden is nu mogelijk. Op donderdag 17 januari is de eerste bijeenkomst. Daarna volgen 24 en 31 januari en 7 maart. Er wordt telkens gestart om 17.30 uur en de avonden duren tot en met 22.00 uur.

Onderstaand is meer informatie te vinden over de opleiding en de bijbehorende kosten.

Kosten
De opleidingskosten bedragen € 895,- per persoon. Deze zijn als volgt opgebouwd:
– De opleidingskosten vanuit ASM bedraagt per cursist € 850,- (prijspeil 2018);
– De bijkomende cursuskosten voor de in-company Team Talent SSE bedragen € 45,- (in dit bedrag is inbegrepen de gehele organisatie van de in-company inclusief eten/drinken, accommodatie, organisatie rondom de cursus, etc.).
Deze laatste kosten neemt Sportservice Ede voor haar rekening. Dus als je je via Sportservice Ede aanmeldt, betaal je € 850,-

Deelnemende partijen binnen het Regionaal Multisporttalentencentrum kunnen een deel van de opleidingskosten vergoed krijgen via subsidie. Trainers/coaches van sportverenigingen uit Ede kunnen een beroep doen op het activiteitenfonds.

De opleiding vindt plaats bij een minimale deelname van 16 personen. Bij opgave is de deelname pas definitief na betaling van de factuur SSE. Verder gelden de inschrijvingsvoorwaarden zoals vermeld op de website van ASM.

Interesse?
Voor meer informatie en/of opgave van deze cursus kun je een mail sturen naar consulent Talentontwikkeling Sebastiaan Kuijper via sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl

Meer informatie over het Athletic Skills Model en de *opleidingen kun je vinden via www.athleticskillsmodel.nl/academy.