Webinar voeding in coronatijd op 2 april; schrijf je in!

,

De coronacrisis zorgt ervoor dat we creatief moeten zijn en dus gaan we wat nieuws doen bij Topsport Gelderland. We gaan webinars organiseren! Waar we normaal meerdere keren per jaar een masterclass geven voor sporters, ouders en trainers/coaches, gaan we dat de komende tijd online doen. Het eerste webinar is op donderdag 2 april. In dit webinar gaat sportdiëtiste Marleen Boerboom in op de vraag; hoe ga ik als sporter nu met mijn voeding om in de coronatijd? De start is om 19.00 uur en je dient je vooraf in te schrijven.

Voeding, het is altijd een belangrijk onderwerp in de sport. Momenteel misschien echter nog wel meer. Door de problemen rond corona heeft vrijwel iedere sporter namelijk te maken met uitdagingen op het gebied van trainingen en wedstrijden. Moet je dan nog wel net zoveel eten? Of moet je wellicht zelfs heel andere voeding tot je nemen? Het zijn slechts enkele van de vragen die nu voorbij komen. Tijdens dit webinar, dat maximaal een uur zal duren, gaat Boerboom op die vragen in. En heb jij vragen, dan kun je die ook stellen. Sterker nog; dat moedigen we aan! We willen jullie namelijk graag helpen met jullie vragen.

Marleen Boerboom
Het webinar wordt dus gegeven door Marleen Boerboom. Zij geeft voor Topsport Gelderland vaker workshops. Ook is ze onder meer het aanspreekpunt voor de sporters van het RTC Korfbal Oost en begeleidt ze sporters individueel in de Van der Knaaphal in Ede. In januari interviewden we Marleen nog voor onze website. Wil je vast meer over haar weten? Lees dat interview hier dan eens terug.

Deelname beperkt mogelijk; schrijf je in
Aan het webinar kunnen maar een beperkt aantal deelnemers deelnemen. We vragen je dan ook om je in te schrijven. Dat kun je doen via deze inschrijflink. Op donderdag 2 april ontvang je om uiterlijk 15.00 uur een link naar de webinar, die die avond om 19.00 uur zal starten. We willen je nadrukkelijk vragen om je vragen op het inschrijfformulier in te vullen. Dat helpt Marleen om haar verhaal interactief te maken en naar behoefte in te vullen. Zo krijg jij antwoord op je belangrijkste vragen.

Het webinar staat open voor statussporters, ouders en trainers/coaches. We doen een dringend beroep op iedereen om na aanmelding ook daadwerkelijk deel te nemen en zo niet, dit tijdig per mail te laten weten.