Video’s Topsport Gelderland.

Bij Topsport Gelderland laten we geregeld via video’s zien wat we doen en waarvoor je allemaal bij ons terecht kunt. Op deze pagina vind je een overzicht van de video’s die in onze ogen relevant voor jou kunnen zijn. De video’s zijn geplaatst in volgorde van publicatie, met de meest recente video’s bovenaan.

In het project Toppers Bij Jou Op School gaan topsporters de klas in voor een presentatie en een clinic. Zo inspireren ze kinderen om ook te sporten. Deze video is een reportage rond een klasbezoek van korfballer Koen van Roekel.

Sporten is voor iedereen! Daarom vinden Topsport Gelderland en de Provincie Gelderland het aangepast sporten heel belangrijk. Hoe ver rijkt jouw ambitie? Laat je informeren!

Gelderse topsporters hebben een grote passie. Die delen ze graag met bedrijven. Bijvoorbeeld via Talents2Tokio. Deze video geeft je een goede indruk en kijk ook eens op www.talents2tokio.nl.

Kinderen inspireren om te sporten en het delen van een passie. Dat is wat Gelderse topsporters doen in het project Toppers Bij Jou Op School. Zoals bijvoorbeeld paralympisch dressuurruiter Estée Gerritsen.

In deze video aandacht voor talentondersteuning op school. Want hoe combineer je topsport met school? En hoe zorgen scholen ervoor dat zij topsporters het juiste kunnen bieden? Kijk ook eens bij ons expertisegebied ‘Onderwijs‘.

Be Prepared! Ben jij dat? Afgelopen dinsdag organiseerde Topsport Gelderland een event met verschillende workshops voor sporters. Een impressie van deze geslaagde middag. En heb je het gemist? Zorg dat je er de volgende keer bij bent!

Doe jij aan topsport en wil je graag studeren? Dan helpen we je bij Topsport Gelderland graag verder. Bekijk deze video eens. Voor meer informatie kun je vervolgens op de pagina ‘Onderwijs‘ terecht.

Een portret van atlete Eva Hovenkamp, specialiste op de 400 meter en 400 meter horden. Ze maakt deel uit van het project Talents 2 Tokio en vertelt in deze video over haar carrière tot nu toe en toekomst.

‘BMX is zeg maar… mijn hemel, haha’. Merel Smulders zegt het lachend, maar eigenlijk klopt het precies. In dit eerste portret van de Talents 2 Tokio sporters vertelt de BMX’ster over haar sport, ambities én de Olympische Spelen.

Het project Toppers Bij Jou Op School is een groot succes. Topsporters gaan namens het project op bezoek in schoolklassen om over hun sport te vertellen, clinics te geven en jeugd te inspireren. Een reportage over het project.

In 2017 bestond Topsport Gelderland 10 jaar. De organisatie die zich inzet voor het ontwikkelen van Gelders sporttalent organiseerde daarvoor op vrijdag 9 juni de Experience Day. Atlete en vlogster Danaïd Prinsen maakte deze vlog.

Je hebt als talentvolle sporter of topsporter een status ontvangen van je bond. Maar wat kun je daar nu mee? Bij Topsport Gelderland kun je als Gelderse sporter terecht met al je vragen.

Op woensdag 7 december 2016 werd het Gelders Sportgala georganiseerd. Voor aanvang organiseerde Topsport Gelderland een voorprogramma voor sporters, ouders en trainers/coaches met als titel ‘Samen naar de Top!’. Een impressie.

We namen een kijkje bij het Regionaal Talent Centrum (RTC) volleybal in Nijmegen, waar veel volleybaltalenten van de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN) trainen. Hoe combineren zij school en hun sportcarrière?

Eén van de initiatieven waar Topsport Gelderland bij betrokken is, is Loopland Gelderland. In deze video namen we een kijkje en spraken we met initiator Honoré Hoedt en trainer Bram Peters.