Topsport Gelderland viert jubileum met sporters en partners

,

In het HAN Sport- & Onderwijsgebouw op Papendal hebben wij, Topsport Gelderland, vrijdag ons 10-jarig bestaan gevierd. Dat deden we tijdens de door ons georganiseerde ‘Experience Day’, waar veel talentvolle sporters, partners en anderen genodigden aanwezig waren. Het werd een middag om niet snel te vergeten! Meer dan honderdvijftig mensen wisten de weg naar het event te vinden. Zij kregen na een warm welkom van Topsport Gelderland bestuursvoorzitter Onno Bieleman een gevarieerd programma van twee en een half uur voorgeschoteld. Na afloop werd er tijdens een netwerkborrel getoost op het jubileum.

Tijdens de plenaire sessie van een half uur heette Bieleman iedereen welkom en vertelde hij over Topsport Gelderland. Daarna sprak dagvoorzitter Marcel Rözer met meerdere werknemers over alle dingen die spelen binnen de organisatie. Het was de aanloop naar een actief deel, waarbij de bijna 200 gasten werden opgedeeld in twee groepen; partners en sporters. De sporters gingen in groepen aan de slag in twee workshops van bijna een uur en de partners kregen een kijkje in de keuken van Topsport Gelderland, waarbij ze in groepjes van vijf een pad volgden langs diverse workshops van twintig minuten.

In aanloop naar de Experience Day en het vieren van het 10-jarig bestaan kwam Omroep Gelderland donderdag al langs. Zij maakten een reportage van twee minuten over Topsport Gelderland: