Nieuwe website Topsport Gelderland live

,

Op de dag dat Topsport Gelderland haar 10-jarig bestaan viert met partners, sporters en andere betrokkenen, is vandaag ook onze nieuwe website gelanceerd. Lees je dit bericht, dan heb je de site dus gevonden. En we hopen dat je hem nog vaak weet te vinden. Of je nu een Gelderse sporter, ouder van een sporter, een trainer/coach of een andere geïnteresseerde bent. Bij de bouw van de site hebben we ingezet op overzicht en doelgroepen, om zo iedereen nog beter te kunnen bedienen.

Achter de schermen is heel wat werk gestoken in het opzetten en invullen van de nieuwe website. Wij zijn erg blij met het resultaat. Zo zijn onze expertisegebieden nu heel goed te vinden, waarmee de belangrijkste dingen die wij doen goed overzichtelijk zijn weergegeven. Ook informatie over projecten als Toppers Bij Jou Op School en het Gelders Tiental is goed vindbaar en duidelijk. In de komende periode werken we bij Topsport Gelderland aan de ontwikkeling van nog meer dingen op het gebied van onze online middelen.

Wij bedanken Andre Pluimers van Pluimers Mediaservice voor zijn snelle werk, persoonlijke benadering en nette werk bij het bouwen van deze website.