Studentensportkaart ook wat voor jou?

,

Val jij als topsporter binnen de begeleiding van Topsport Gelderland en heb je er behoefte aan om gebruik te maken van fitness-, groepsles-, zwem- of squashfaciliteiten? Woon je daarnaast ook nog eens in één van de regio’s Arnhem, Nijmegen of Achterhoek? Dan is de Studentensportkaart misschien wel wat van jou! Deze kost normaal 20,95 euro per maand, maar bij Topsport Gelderland hebben we een aantal kaarten kosteloos beschikbaar voor sporters die ook daadwerkelijk gebruik willen maken van de faciliteiten.

Woensdag ondertekenden Topsport Gelderland directeur Gudo Kramer en Sportbedrijf Arnhem directeur Albert Matthijsen een overeenkomst. Sportbedrijf Arnhem is de initiatiefnemer achter de Studentensportkaart. Wie over de kaart beschikt, kan onbeperkt gebruik maken van de genoemde faciliteiten, bij bedrijven die zich hebben aangesloten. Dat zijn al meer dan veertig verschillende aanbieders. Klik hier om meer informatie en een overzicht van de bedrijven te vinden op de site van het Sportbedrijf Arnhem.

Heb jij behoeft aan een Studentensportkaart en denk je dat je in aanmerking komt? Neem dan contact op met je sportmanager bij Topsport Gelderland.