Sporttalenten worden uitgedaagd in Talent Academy Ede

,

Bij de Van der Knaaphal zijn afgelopen week de trainingen gestart van de Talent Academy Ede. Daarbij hebben veertien sporttalenten tijdens twee ochtenden voor de eerste keer een uur met elkaar getraind. Deze trainingen, onder begeleiding van trainer Edwin Bouwman, stonden in het teken van kennismaking met de sporters en de oriëntatie op hun beheersing van verschillende vaardigheden. De Talent Academy Ede biedt sporttalenten extra mogelijkheden om zich allround te ontwikkelen en geldt ook als ondersteuning binnen hun sport specifieke training.

Om toegelaten te worden tot de Talent Academy Ede deden de veertien sporttalenten eerder een test, waarna zij werden gekozen om aan het programma deel te nemen. In de komende weken zal het trainingsprogramma verder uitgerold worden waarbij de resultaten van het testprogramma worden meegenomen. Met de beschikbare mogelijkheden buiten en een dosis creativiteit zal er veelzijdig getraind worden, waarbij elke sporter uitgedaagd zal worden. Hopelijk kan er na 1 juli ook gebruik gemaakt worden van de Athletic Skills Gymnasium en de sportzaal in de hal.

Meer weten?
Sportservice Ede en Topsport Gelderland bieden via het Regionaal Multisporttalentencentrum (RMTC) deze nieuwe manier van trainen aan voor alle enthousiaste talentvolle sporters in de regio die willen kijken hoe ze zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen en beweegvaardigheden willen verbeteren. Heb je ook belangstelling en/ of wil je meer weten over het RMTC / Talent Academy Ede, kijk dan eens op www.vanderknaaphal.nl of stuur een bericht naar Sebastiaan Kuijper, sportmanager Topsport Gelderland via sebastiaan@topsportgelderland.nl of 06 46257126.