Samenwerking met gemeentelijke uitvoeringsorganisaties

Bij Topsport Gelderland werken we heel nauw samen met de grote gemeenten in Gelderland. In Nijmegen draagt Sportservice Nijmegen bij aan de aanstelling en opdracht van Ferry Greevink. Ferry houdt zich bezig met de ondersteuning van verenigingen met ambities op het gebied van talentontwikkeling, en ook (samen met TG-collega Marit Gijsbers) met de inhoud en organisatie van programma’s binnen het nieuwe SportQube programma waarin talentontwikkeling in verschillende sporten centraal komt te staan.

Nout van der Velden werkt zowel voor Sportbedrijf Arnhem als voor Topsport Gelderland.  De opdrachten die Nout heeft bij Topsport Gelderland liggen heel dicht tegen die van het Sportbedrijf aan. Zo zorgen we voor optimale synergie. Nout kan zich bovendien op zijn expertise Strength & Conditioning richten, doordat collega Geeke Barmentloo (naast de Achterhoek) ook in Arnhem actief is.

Dick Boschman werkt vanuit gezamenlijke opdrachten van de gemeentelijke uitvoeringsorganisatie Accres in Apeldoorn en Topsport Gelderland en hetzelfde geldt voor Sebastiaan Kuijper, die talentontwikkeling in korte tijd een prominente plaats heeft kunnen geven in het Edese sportbeleid, door zijn aanstelling bij Sportservice Ede. Topsport Gelderland is erg blij met de synergie en de kansen voor de sport(ers) die deze nauwe samenwerking met zich meebrengt!