Meld je voor 15 januari aan voor de HAN Topsportklas Fysiotherapie

,

Je bent topsporter, je wilt studeren op HBO niveau en je hebt iets met het mensen en het menselijk lichaam. Dan is een studie tot fysiotherapeut misschien wel wat voor jou. Zeker bij de HAN, want daar hebben ze de Topsportklas Fysiotherapie. Deze klas start eens in de twee jaar en in september 2020 gaat er weer een Topsportklas Fysiotherapie van start. Topsport Gelderland werkt nauw samen met de topsportcoördinatoren van de HAN en wij wijzen je dan graag op deze studie. Je hebt tot uiterlijk 15 januari 2020 om je in te schrijven, omdat er ook een selectieprocedure is.

Ga jij fysiotherapie studeren en kom je in de topsportklas, wat kun je dan verwacht? Dee topsportklas kenmerkt zich door een aangepast rooster en curriculum. De praktijklessen vinden plaats op maandag tot en met donderdag, grofweg tussen 11 en 15 uur in het onderwijsgebouw op Papendal, waarin ook Topsport Gelderland gevestigd is. Door deze tijden kun je in de ochtend en namiddag/avond trainen. Je leert je theorie aan de hand van opgenomen hoorcolleges en opdrachten uit lessen, terwijl je voorafgaand aan en na afloop van de praktijklessen kunt oefenen of studeren met ouderejaars studenten.

Voor topsporters
Om deel te kunnen nemen aan de Topsportklas Fysiotherapie, moet je uiteraard ook een topsporter zijn. Je komt in aanmerking voor deelname als je een sporter met een A, B of HP status van NOC*NSF bent, je als sporter uitkomt in de hoogste divisie van een teamsport, je een sporter zonder status bent met een omvangrijk trainings- en wedstrijdprogramma dat gericht is op het behalen van de wereldtop (in overleg met de HAN), je een ex-topsporter bent of een danser op topniveau, zoals ballet.

Wil je meer informatie lezen over de HAN Topsportklas Fysiotherapie? Klik dan hier voor de informatiepagina op de website van de HAN. Je kunt daar ook meer vinden over de aanmeldprocedure.