Meld je aan voor ‘Dat schiet lekker op zo!’ en het Gelders Sportgala

,

Voorafgaand aan het Gelders Sportgala 2017 organiseert Topsport Gelderland voor sporters, ouders en trainers/coaches de voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ van Positief Coachen. De humoristische voorstelling gaat over hoe je als vader of moeder kunt zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport (en daarbuiten!). Of hoe je als trainer/coach of bestuurs- of commissielid kunt zorgen dat sporters zich optimaal kunnen ontwikkelen en de sportvereniging nog sterker wordt. En natuurlijk komt ook de sporter zelf aan bod in de voorstelling.

Het wordt een voorstelling die je zeker niet wilt missen, zoals je ook het Gelders Sportgala zeker niet wilt missen! Meld je dus snel aan, want op donderdag 14 december is het al zover. En meld je je aan, dan ben je aanwezig bij zowel de voorstelling als het gala. Wij hopen op jullie komst!

Programma
16.30 Inloop in café
17.00 Start voorstelling (denk aan tijdig aanwezig zijn!)
18.15 Einde voorstelling; start dinerbuffet in café
19.00 Einde diner en vertrek richting het Gelders Sportgala 2017

Locatie voorstelling en diner: Theaterzaal de Klif, Pijlpuntstraat 1, 6515 DJ Nijmegen

Gelders Sportgala
Het Gelders Sportgala 2017 vindt plaats in het Cinemec Nijmegen (Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen). Parkeren is gratis. (ongeveer 5 minuten met auto vanaf de Klif).

Jij bent er toch ook bij?
Je kunt je alleen aanmelden voor het hele programma:
– De theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’
– Een dinerbuffet
– Het Gelders Sportgala 2017 (einde 22u00)

Je toegangsbewijs voor het Gelders Sportgala ontvang je bij Theaterzaal de Klif. Iedere deelnemer dient zich afzonderlijk aan te melden! VOL = VOL!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Vragen?
Neem dan contact op met Sebastiaan Kuijper (sebastiaan@topsportgelderland.nl)