Judoka’s en trainers RTC aan de slag met ASM en communicatie

,

In Nijmegen hebben donderdagavond workshops ASM en communicatie plaatsgevonden voor talentvolle judoka’s en trainers/coaches van het RTC judo Zuid-Oost. De bijeenkomst werd georganiseerd door datzelfde RTC (sublocatie Arnhem-Nijmegen), Topsport Gelderland, de Gemeente Nijmegen, Athletic Skills Models en Aschwin Kruders Sport Promotion. De judoka’s -15 en +15 kregen een workshop communicatie en de trainers/coaches een workshop ASM. Voor die laatste groep bestond het eerste deel uit theorie en het tweede deel uit de praktische toepassing tijdens de training van de +15 jaar trainingsgroep.

Het ASM is erop gericht om jonge sporters te ontwikkelen tot veelzijdige goede bewegers en hen zo goed mogelijk motorisch te laten ontwikkelen. Kinderen worden gestimuleerd om uit te groeien tot een complete atleet binnen de sporttak en uiteindelijk te ontwikkelen tot een absolute specialist. Daar werd tijdens de workshop, die door Jan-Willem Teunissen gegeven werd, dan ook over gepraat en aan gewerkt.

Voor de sporters stond, in de twee verschillende groepen, een workshop communicatie gepland onder leiding van Aschwin Kruders. Daarin was aandacht voor de manier waarop jonge sporters zich presenteren, zowel online als offline. Gewerkt werd onder meer aan het brengen van je eigen verhaal en de manier waarop je daarbij je social media kunt gebruiken.

Bekijk hieronder een foto compilatie van de avond.