Uitleg over expertisegebieden via negen video’s

,

Na het lanceren van de nieuwe website komen we bij Topsport Gelderland met nog een extra online middel ter versterking van de informatie die wij aan onze doelgroepen bieden. Onlangs zijn er opnames gemaakt van de negen expertisegebieden waarmee wij werken. Daarvan worden ook negen video’s gemaakt, van ieder expertisegebied één. En in die video’s komen telkens een expert en een topsporter aan het woord. De video’s geven daarmee een beeld van de betreffende expertise, waarbij duidelijk wordt wat je er als sporter (of ouder, of trainer/coach) aan hebt en hoe wij je bij Topsport Gelderland kunnen helpen.

Omdat we graag de aandacht op de verschillende expertises willen vestigen, verschijnen de video’s de komende periode één voor één online. De eerste, een video over het expertisegebied Fysiek (Strength & Conditioning), is nu te bekijken. In de video komen oud-atleet Dennis Licht en expert Nout van der Velden van Topsport Gelderland aan het woord. Voor alle informatie over onze expertisegebieden ga je naar de speciale pagina op deze website.

Wij, Topsport Gelderland, bedanken alle sporters en experts die mee hebben gewerkt aan de video’s. En in het bijzonder bedanken we Fieke van den Esschert. Zij heeft deze professionele en mooie videoreeks voor ons gemaakt.

Video Expertisegebied Fysiek: