Succesvolle reeks webinars gegeven aan KNHS Talentenplan

,

Topsport Gelderland heeft de afgelopen maanden een reeks online workshops mogen verzorgen voor het KNHS Talentenplan. Daarin konden zowel ruiters als hun ouders kennismaken met diverse sportgenerieke thema’s, waar zij vervolgens ook op geschoold werden. Ook geïnteresseerde trainers konden een kijkje nemen. Topsport Gelderland richt zich al jarenlang op het begeleiden, ondersteunen en adviseren van individuele sporters, talentprogramma’s van bonden en schoolprogramma’s in de provincie Gelderland. Dit doen we met een bevlogen en kundig team en een ervaren netwerk van experts.

In de ondersteuning van bondsprogramma’s stemmen we samen met de bond en de betreffende trainer jaarplannen op om het talent zo goed mogelijk verder te helpen. De afgelopen 10 jaar hebben we op deze manier al ontzettend veel gave programma’s mogen begeleiden. Waar we vanuit ons team uiteraard gericht zijn op Gelderland maken we ook regelmatig een uitstapje naar programma’s buiten Gelderland of nationale programma’s.

Divers aanbod workshops
Zo werden er in de afgelopen periode dus online workshops gegeven aan de KNHS. Daarbij kwamen de thema’s talentvolle leefstijl, slaap & herstel, focus & doelen stellen (allen voor sporters), ‘sportouder, een vak apart’, wedstrijdvoorbereiding (beiden voor ouders) en een online kookworkshop (voor ouders én sporters) aan bod. Experts uit het eigen team van Topsport Gelderland en externe experts gaven deze webinars en zorgden voor interactieve werkvormen. Op deze manier leveren we een waardevolle bijdrage aan de doelstellingen die de KNHS heeft gesteld voor haar talenten.

Foto: Sportpsycholoog Rogier Hoorn geeft één van de webinars